نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام انتی ویروس بهتره و شما ازش دفاع میکنید؟

رأی دهندگان
5. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • کاسپر

3 60.00%
  • نود 32

2 40.00%
  • نورتون

0 0%
  • ای وی جی

0 0%
  • اوست

0 0%
  • اورا

0 0%
  • سایرین

0 0%
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: بهترین انتی ویروس

Post بهترین انتی ویروس

سلام به همگی
    من قصد دارم در اینجا به برسی انتی ویروس کاسپر 2012 بپردازم .
    شما ها هم تو نظر سنجی شرکت کنید و بگید چه انتی ویروسی دارید و دلیل اینکه اونو انتخاب کردید چیه منظورم اینه که چه امکاناتی دیدید که انتخابش کردید یا همین جوری نصب کردید.
    کاسپر 2012 یکی از بهترین انتی ویروسهای جهان هست من از اولی که با کامپیوتر اشنا شدم با سیر تکامل این انتی ویروس و دیگر انتی ویروسها اشنا شدم چون ما سه تا برادریم همه تو کار کامپیوتر خوب بگذریم .
    کاسپر 2012 دارای امکاناتی همچون
    file anti_virus
    mail anti_virus
    web anti_virus
    firewall
    anti spam
    anti banner

و امکاناتی دیگر هست که در ادامه توضیح میدم .
    در کل کاسپر مزییت های مختلفی داره از جمله اینکه اگر لینکی در جایی باشه شما بخواهی روش کلیک کنی مثلا تو گوگل سرچ میکنی میخواهی یه سایتو بزنی کاسپر قیل این که شما بخواهی بزنی روش اون اینو چک میکنه میبینه ویروس داره یا نه.
    مزیت دیگه کاسپر یه امکانیه البته اسم انگلیسش رو یادم نیست یه امکانیه که به شما اجازه میده که اگه از یه سی دی یا هر چی شک داری که ویروس داره حالا با خود کاسپرم گشته باشی ولی بازیم شک کنی این امکان هست که شما یه گزینه رو میزنی بعد یه صفحه واز میشه مثل خود دسکتاب ویندوز بعد شما سی دی رو باز میکنی اگه سی دی رو نصب کردی یا اجرا کردی ویروسی وارد شد دیگه ویروس نمیگیری چون ویندوزت مجازی بود و ویروس رو پاک میکنه و به شما اصلاع میده .البته فکر کنم اینو فقط تو ویندوز سون بشه انجام داد یادم نیست.
    امکان دیگه هم ساختن دیسک نجاته یعنی شما از اخرین اپیدتا و خود انتی ویروس یه سی دی میسازی و نگه میداری هر موقع سیستم دچار حمله شدید ویروسی به طوری که اصلا ویندوز نیاد بالا که بتونی انتی ویروسو کار بینداری یا اصلا اومدی تو ویندوز نتونستی انتی ویروسو باز کنی این دسک به کمکت میاد این سی دی یا دی وی دی رو میزای مثل نصب ویندوز به صورت بوتیبل یه انتی ویروس میاد و شما میتونی به اسکن بپردازی بدون اینکه حتی ویرسه کار کنه چون اصلا ویندوز کار نمی کنه.

و اما ایرادات در سیستم های ضعیف سرعتو کند میکنه و نمیشه کار کرد اما در سیستمهای بهتر خوب کار میکنه.
    و میرسیم به اپدیت که سخترین اپدیتو این کاسپر داره نسبت به انتی ویروسهای دیگه چون اول باید فعالش کی بعد باد اپیت کنی که دفعه اول 114 مگ اپدیت میکه و کلا اکتیو کردن این انتی ویروس برای افراد مبتدی سخته .
    و ........
    اگر شما مشکل و مزیتیت این انتی ویروس میبینید بگید و به بحث بپردازید و درباره انتی ویروس خودتون که فکر میکنید خوبه ازش دفاع کنید .
    index.jpg

☠R.e.v.e.n.g.e.r☠ آواتار ها

پاسخ : بهترین انتی ویروس

هممم کاسپر رو میشه با تریال ریستر دوباره اکتیو کرد ولی خیلی دردسر داره
    از نظر کشش کامپیوتر هم دوباره 2012 خیلی بهتر از 2011 شده
    ولی زیر رم 2 توی ویندوز 7 و زیر رم 1 توی win xpتوصیه نمیشه! گریتون رو در میاره
    کلی امکانات اضافه توی نسخه Pure داره که از محافظت والدین گرفته تا Spam Blocker و حذف بنر از سایت و اینا
    پشتیبانی 24 ساعت آنلاینش هم یک مزتیه که حتی سوال در مورد کامپیوتر هم جواب میده
    توی هر رنکینگی هم که دیدم نسخه 2012اش از اویرا و نورتون جلوتره

نقل قول نوشته اصلی توسط ☠R.e.v.e.n.g.e.r☠ نمایش پست ها
    هممم کاسپر رو میشه با تریال ریستر دوباره اکتیو کرد ولی خیلی دردسر داره
    از نظر کشش کامپیوتر هم دوباره 2012 خیلی بهتر از 2011 شده
    ولی زیر رم 2 توی ویندوز 7 و زیر رم 1 توی win xpتوصیه نمیشه! گریتون رو در میاره
    کلی امکانات اضافه توی نسخه Pure داره که از محافظت والدین گرفته تا Spam Blocker و حذف بنر از سایت و اینا
    پشتیبانی 24 ساعت آنلاینش هم یک مزتیه که حتی سوال در مورد کامپیوتر هم جواب میده
    توی هر رنکینگی هم که دیدم نسخه 2012اش از اویرا و نورتون جلوتره
    سلام
    اره اما حذف بنرو انتی اسپم اینا رو تو اینترنت س***وتی هم داره ولی کنترل والیدین ندیدم نخسه پورو تا حالا ندیم یه بار باید ببینم.
    اره همیشه کاسپر اوله.
    من الان وینوزم سونه یه گیگم رم دارم با یه کارت گرافیک 256 فن سوخته و یه سی پی یو بدرد نخور بازم خوبه ولی باید سی پی یو رمتون خوب باشه درست میگن باید 2 گیگ ویندوز سون 1 گیگ ایکس پی باشه.
    ویرایش توسط alishp : 09-13-2011 در ساعت 11:37 PM

خیلی اذیت میکنه
    با رم 512 توی سون هم میشه اجرا کرد ولی چون خود وین 7 1گیگ رم میخواد یعنی کم کم 2گیگ رو میخواد وگرنه خیلی خیلی اذیت میکنه
    آنتی بنر نسخه معمولیش بعضی اوقات روی بعضی بنر ها نمیتونه کاری کنه!
    مثل همینا که بالای صفحه انجمنه

Motafegh آواتار ها

اقا این حذف بنر هاش چجوریه میشه توضیح بدید؟؟؟
    سگ نشو که من خودم یه پا دوبرمنم

Banned

همه انتی ویروس ها خودشون عامل ویروس اندذ من 2 ساله که یک ویندوز دارم سالم سالمه و 24 ساعته تو نتم هیچی وجود نداره و انتی ویروس هم ندارم
    تازگی ها یه دون 7 و ویندوز سرور نصب کردم لازم داشتم برای همین از من نصیحت هیچ انتی ویروسی رو نصب نکنین

نقل قول نوشته اصلی توسط Motafegh نمایش پست ها
    اقا این حذف بنر هاش چجوریه میشه توضیح بدید؟؟؟
    سلام
    تو قسمت ستینگ برو بعد همون سربرگی که هست اخرین گزینه ش نوشته anti banner بعد فعالش کن درست میشه ولی همون جوری که دوستمون گفت شاید خیلی خوب کار نکنه چون من اگه بخواهم همه این امکاناتو برای خودم فعال کنم کامپیوتر من نمیکشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط جلاد شب نمایش پست ها
    همه انتی ویروس ها خودشون عامل ویروس اندذ من 2 ساله که یک ویندوز دارم سالم سالمه و 24 ساعته تو نتم هیچی وجود نداره و انتی ویروس هم ندارم
    تازگی ها یه دون 7 و ویندوز سرور نصب کردم لازم داشتم برای همین از من نصیحت هیچ انتی ویروسی رو نصب نکنین
    به نظر من شما تا حالا ویروس خفن نگرفتی ببینی چیه ویروسهایی هستند که به راحتی میشه با این پاک کرد ولی خدا نکنه نداشته باشی و بیاد و هیچی دیگه .
    سادتیرنش مثل همین ویروس اتوران و نیوفولدر اگه ویروس اوتوران بیاد (ویروس اتوران انواع مختفی داره)وقتی بره فولدر ابشنتو پاک کنه وقتی خودشو مخفی کنه یا همون هیدن کنه اونوقت میفهمی گه با نصب یه انتی ویروس میشد جلو همچین اتفاقی رو گرفت من خودم 1 سالو نیم برای کارورزی کاردانشم رفتم صداسیما و کارم همش همین بود ویندوز عوض کنو انتی بریزو سیستم جمع کردن و با چشای خودم دیدم مردم با چه چیزای ساده یی ویروس میگیرن و میشد اینا رو با سادترین راه نذاشت بیان تو کامپیوتر.
    چه برسه به ویروسهایی که بگیری اجرا کنی بعد یه هو ببینی عکس دسکتابم کو اوه درایو cکو اوه کنترل پنلم کو این ویروسها هم هستند .
    ویرایش توسط alishp : 09-14-2011 در ساعت 01:19 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط alishp نمایش پست ها
    به نظر من شما تا حالا ویروس خفن نگرفتی ببینی چیه ویروسهایی هستند که به راحتی میشه با این پاک کرد ولی خدا نکنه نداشته باشی و بیاد و هیچی دیگه .
    سادتیرنش مثل همین ویروس اتوران و نیوفولدر اگه ویروس اوتوران بیاد (ویروس اتوران انواع مختفی داره)وقتی بره فولدر ابشنتو پاک کنه وقتی خودشو مخفی کنه یا همون هیدن کنه اونوقت میفهمی گه با نصب یه انتی ویروس میشد جلو همچین اتفاقی رو گرفت من خودم 1 سالو 5 برای کارورزی کاردانشم رفتم صداسیما و کارم همش همین بود ویندوز عوض کنو انتی بریزو سیستم جمع کردن و با چشای خودم دیدم مردم با چه چیزای سادیی ویروس میگیرن و میشد اینا رو با سادترین راه نذاشت بیان تو کامپیوتر
    چه برسه به ویروسهایی که بگیری اجرا کنی بعد یه هو ببینی عکس دسکتابم کو اوه درایو cکو ا کنترل پنلم کو این ویروسها هم هستند .
    ولی در اصل اتوران ساختار خیلی ساده ای داره ! خیلی راحت میشه پاکش کرد
    بعضی از تروجان ها هستن که اقدام به نفوذ تو بایوس میکنن
    اگر جلوشون گرفته نشه خیلی خسارت وحشتناکی میزارن:(

آقا من avg دارم و کلا کامپیوترم ویروسی نمیشه
    .اگه هم بشه ویروس ضعیفه که avg پاکش میکنه

ورزش صورت گیمر ها :

(هر روز 2مرتبه قبل و بعد خواب)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین